Tanévkezdés a Tatabánya Erőmű Kft-vel

2020. szeptember 16., szerda 11:57

A Tatabánya Erőmű Kft. nem csak a város fűtésére készül ezekben a hetekben, hanem az itt élő gyermekek iskola- és óvoda kezdéséhez is igyekszik segítséget nyújtani.

A koronavírus második hullámában a védekezéshez, dr. Sámuel Emese ügyvezető, a szakiskolák részére, a Tatabányai Szakképzési Centrum vezetőjének, Schmidt Csaba kancellár úrnak adott át 15 darab érintés nélküli infravörös lázmérőt, melynek segítségével már a belépéskor, a bejáratnál ki tudják szűrni a lázas diákokat, ezzel segítve az Intézmények védekezését a vírus terjedésével szemben.

A Társaság számára fontos a városban lévő pedagógiai feladatokat ellátó intézmények támogatása, ezért nemcsak a vírus elleni védekezésben segít, hanem a Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata „Kéz a kézben” programjának keretében örökbe fogadta a VI-os telepi Rét utcai óvodát.

Balog Gabriella intézményvezetővel egyeztetve és kérésének megfelelően, a szeptemberi óvoda kezdésre a Tatabánya Erőmű Kft. 30 darab kisszék és 5 darab kisasztal beszerzésében nyújtott segítséget, hogy az óvodás kisgyermekek már egy megújult, barátságos környezetben kezdhessék el az óvodát.




Kevesebb