Mikulás járt a tatabányai Erőműben

2019. december 6., péntek 13:15

Az idei évben különlegesen alakult az ünnepekre való készülődés a Tatabánya Erőmű Kft. dolgozóinak gyermekei számára, ugyanis ebben az évben nem a gyerekek írtak a mikulásnak, hanem fordítva.


A Télapó küldeményében meghívó szerepelt, melyben szeretettel hívta őket az Advent első vasárnapján tartandó Mikulás Ünnepségre.

Az Erőmű feldíszített rendezvényterme megtelt a friss kalács illatával, boldogan csillogó szemekkel, mosolygó arcokkal, izgatottan várakozó gyerekekkel…

Az ünnepi műsort Póta Roland bemutatója nyitotta Baba nevű 9 éves kutyájával. Roland és Baba lenyűgözte a gyerekeket, no és persze a szülőket azzal a sok, fegyelmezetten végrehajtott feladattal, melyeket az évek alatt a kutyaiskolában megtanultak. A feladatok között volt többek között szlalom, vezényszóra ugatás, labdagyűjtés. A műsor legvégén Baba meghajolva köszönte meg a tapsot.

A páros előadását, a RépaRetekMogyoró elnevezésű duó követte, akik kreatív, interaktív műsorukkal szórakoztatták a gyerekeket. Nagy volt az öröm, mikor hógolyókat dobáltak az ég felé, „szánkóztak”, énekeltek, buborékok közepette táncoltak.

Időközben a nagyszakállú is megérkezett puttonyával, hogy a jó gyermekeket csokoládéval, cukorral tömött zsákokkal megajándékozza. A gyerekek dallal köszöntötték, némelyek saját készítésű ajándékkal is kedveskedett neki. Bizonyára mindenki nagyon jó volt, mert virgácsot ebben az évben senki nem kapott. :)

Az ünnepség idején az érdeklődők kézműves foglalkozáson készíthettek apró karácsonyi ajándékokat, díszeket, üdvözlőkártyákat.

Miután a Mikulás megígérte, hogy jövőre is ellátogat az Erőműbe, elköszönt és tovább sietett a többi kisgyermekhez.

Köszönjük a rendezvényhez nyújtott támogatását a szakszervezetnek.





Kevesebb