Sajtóközlemény

2020. március 14., szombat 12:56

Koronavírus: szigorú intézkedések a Tatabánya Erőműben, a termelés zavartalan

Szigorú intézkedéseket vezettünk be a Tatabánya Erőműben az új koronavírus (Covid-19) terjedése miatt. Kiemelt közfeladatot ellátó üzemként a megelőzés és az ellátás-biztonság egyaránt feladatunk. Döntéseinket ennek a felelősségnek a súlyát felmérve hoztuk meg.


Aktualizált pandémiás tervünknek megfelelően az erőmű területére belépők testhőmérsékletét ellenőrizzük, és kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, amelyek használatát kötelezővé tettük a munkavállalóink számára. Ezzel egy időben munkatársainkat részletesen tájékoztattuk a betegség ismert tüneteiről, a fertőzés megelőzéséhez szükséges higiénés szabályokról és az utazási korlátozásokról. Döntést hoztunk arról, hogy az értekezletek helyett lehetőség szerint telefonon vagy e-mailben egyeztetünk, és egymás üdvözlésekor kerüljük a kézfogást. Mindezekről szerződéses partnereinket is tájékoztattuk.


A Tatabányai Erőmű vezetése és minden munkavállalója elkötelezett a világjárvány elleni hatékony, felelős és nyugodt küzdelemben. Intézkedéseink garantálják, hogy a fennálló helyzetben is zavartalanul biztosítjuk az energia-ellátást.

Kevesebb