IV. Péch-Bánki szakmai nap

2017. április 28., péntek 07:20

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Péch-Bánki szakmai nap a Bánki Donát Szakközépiskolában. A rendezvényen előadásokat hallgathattak meg a diákok, különböző műszaki újdonságokkal kapcsolatban, illetve a helyi cégek állásbörzéjén vehettek részt. Az állásbörzén Társaságunk is képviseltette magát.

Pályakezdőknek szóló ajánlatokról és szakmai gyakorlati lehetőségekről tájékoztattuk a fiatalokat, jelentkezési lapokat, cégismertetőket osztottunk. Részt vettünk a műszaki akadályversenyben, ahol az erőművet érintő kérdésekre kellett minél pontosabb választ adni.

Rövid cégbemutató prezentációnkon bemutattuk az Erőművet, tippelni lehetett a kémény magasságára és más találós kérdéssel is készültünk, amit érdeklődéssel és játékos kedvvel fogadtak a diákok.

Pozitívumként értékeljük, hogy sikerült sok fiatallal, végzős és még iskolás diákokkal egyaránt megismertetnünk az Erőművet, lépéseket tennünk annak érdekében, hogy jövőbeni lehetséges munkahelyként tekintsenek a fiatalok a Tatabánya Erőmű Kft-re.

Kevesebb