Családi nap a Falusi olimpia jegyében

2016. október 5., szerda 07:46

2016. szeptember 17-én tartotta a Tatabánya Erőmű Kft családi napját a Környei úti Erőmű Sporttelepen.

Úgy tűnt, az esős időjárás megtréfálja a résztvevőket, a délelőtt folyamán csak rövidebb időkre lehetett használni a kültéri eszközöket.

Az ebédet követően, a rendezvény megnyitásaként dr. Sámuel Emese ügyvezető köszöntötte a munkavállalókat és családtagjaikat, majd, az immár napsütéses időben kezdetét vette a szórakozás.

A Falusi olimpia csapatversenyen öt csapat mérte össze ügyességét és erejét az értékes ajándékok megszerzése reményében. Minden résztvevő csapat kapott kisebb ajándékot, az első három helyezett lovaglást, mozijegyet és fürdőbelépőt vehetett át.

Pihenésképpen tombolasorsolás is megrendezésre került, sok-sok nyereménnyel.

A délután folyamán a felhőtlen szórakozásé, kikapcsolódásé volt a főszerep. Az erőseknek kalapácsos erőmérő, a bátraknak rodeobika, a kicsiknek ugrálóvár, arcfestés és csillámtetoválás, a regenerálódásra vágyóknak masszázs, a sportosaknak csocsó, ping-pong, tollaslabda állt rendelkezésére.

A gyerekek szórakoztatására induló gyerekműsor később a felnőtteknek is szóló zenélésbe és éneklésbe csapott át, végül még a Gépész-indulót is elénekelték a leglelkesebb kollégák.

Kevesebb