18. Nyitott kapuk

2016. május 2., hétfő 08:05

Erőművünk idén is részt vett a 18. alkalommal megrendezett Nyitott Kapuk rendezvénysorozaton, mely a Vértes Agórájában került megrendezésre.

A rendezvénysorozat a tatabányai szolgáltatók tevékenységének bemutatására szolgál. A rendezvényt óvodai és iskolai csoportok látogatják, de a nézelődők között akad az utcáról betévedt ember is. A szolgáltatók feladatokkal és kis ajándékokkal készülnek a hozzájuk érkezőknek.

Az erőmű játékos, vicces feladatokkal várta a standjához érkező gyerekeket. Minden korosztály külön feladatokat oldott meg. Cukorkát és ajándékokat is kaptak azok, akik ellátogattak a standhoz és megoldottak egy-egy feladatot, vagy össze tudták kötni a kapcsolót az elemmel és az égővel úgy, hogy az égő felkapcsolás után világítson. A legtöbb gyerek nagyon aktívan, ügyesen vett részt a feladatokban, amit meg is jutalmaztunk.

A rendezvénysorozat tovább folytatódik, május végéig az iskolai csoportok előzetes egyeztetést követően ellátogathatnak az erőműbe és élőben is megnézhetik annak működését.

Kevesebb