Biomassza fejlesztés alakulása 2015. novemberében

2016. január 20., szerda 08:53

A K4 jelű kazán és a teljes apríték feladó szalagrendszer üzemel. A szalagok tűzjelző-oltó rendszer helyszíni szerelési munkái elkészültek. A salak-pernye rendszer kihordó csigasor telepítése folyamatban van.

A K7 kazánnál a tűztér membránok hegesztése elkészült. Maradó részek összegyűjtése, nyomvonalak helyreállítása folyamatos. Kazán nyomás alatti részek készre lettek szerelve, a szigetelési munkálatok folynak. A mérőcsonkok gyártása, telepítése meg lett kezdve. A kazán elő lett készítve a szerkezeti vizsgálatra.

A K8-as kazánnál az újonnan beépített nyomás alatti részek külső hőszigetelése és a hőálló betonozási munkák folyamatosak. A betonozás kellő szilárdságának elérése céljából a kazán tápvízzel való hőn tartása szükséges. A kiégető és fluid levegő csatornák szerelése és a gázrendszer kiépítése is folyamatban van. A mérőcsonkok gyártása, telepítése meg lett kezdve.

A kazánoknál az erősáramú betápkábelek kiépítése, bekötése és a DCS és FSC szerelése folyamatban van. Az irányítástechnikai bejárások, egyeztetések is állandók.

Kevesebb