A hangulat és az időjárás is felhőtlen volt

2023. július 3., hétfő 10:50

Sörfesztivál a Tatabánya Erőművel

Számtalan színes és szórakoztató programnak adott otthont a tatabányai Május 1. park június 17-én és 18-én, az immár 9. Sörfesztivál alkalmával. A jeles eseményre a Tatabánya Erőmű Kft. támogatóként települt ki, s ha már ezt tette, akkor bőséges nyereményesővel is készült. Csapadékból ez volt az „összes”, s az egyetlen, melynek a szépszámú látogató örült is, hiszen lelkesen vettek részt a cég munkatársai által összeállított totó kitöltésében, illetve minden más játékban is.
 
A jelentkezők kipróbálhatták az ügyességi megmérettetést, de az Erőmű jelképét fémjelző 2 méteres kémény puzzle-t is, melynek két oldalán két különböző képet kellett kirakni 5 darab kocka összeillesztésével. Eredményes munka esetén kirajzolódott a „Hagyomány és fejlődés”, valamint „A város energiája” felirat, melyek a Tatabánya Erőmű mottói is egyben. Természetesen a tavaly már nagy sikert aratott és időközben megújított totó sem maradt a cégközpontban, melyeket értékes díjakért cserében töltött ki a közönség. A legjobbak és persze a legszerencsésebbek ajándékot is kaptak: Dancs Annamária nagyképernyős 4K-s televíziót, Merics István Apple watch okosórát, Stöberlné Szabó Szilvia Nintendo switch játékkonzolt, míg Jambrik Németh Vivien iPhone 14 mobiltelefont nyert a 19 órakor kezdődött Korda György-Balázs Klári koncert előtt tartott sorsoláson. A totó egyébként rendkívül népszerűnek bizonyult, több mint ezren töltötték ki. Érdemes kiemelni a szelfikeretet is, melynek használatával sokan készítettek örök fotóemléket.
 
A Tatabánya Erőmű standját minkét napon hatalmas érdeklődés övezte. Az „aktivitásért” ajándékokat kaptak a résztvevők: yoyo, frizbi, erőműves tokba rejtett esőkabát, nyakpánt talált gazdára, sőt egy különleges játék első képeslapját is be lehetett gyűjteni. Ez utóbbi kialakítása egyedi, hiszen az összegyűjtendő 3 képeslapon egy-egy, valamint egy negyed/fél QR-kód szerepel. Ezen kódok beolvasását követően az erőmű régi épülete látható, ugyanakkor mindhárom lap egymáshoz illesztése után egy negyedik QR-kód tűnik fel, s vele együtt az Erőmű 3D modellje.
Az esti Majka nagykoncert előtt az Erőmű felvonultatta látványos ágyúját, amely pólókat lőtt a tömegbe.
 
A nyereményeket dr. Sámuel Emese, a Tatabánya Erőmű Kft. ügyvezető igazgatója adta át a szerencséseknek június 27-én, kedden, a cégnél rendezett kis ünnepségen, ahol röviden az erőmű tevékenységét is bemutatta.
 
Mivel a 9. Sörfesztiválon a hangulat és az ég egyaránt felhőtlen volt, ezért a remények szerint: jövőre veletek ugyanitt!






Kevesebb