Egymással egymásért – ünnepváró a közös eredmények után

2023. január 5., csütörtök 08:33

Az idei esztendőben elért sikereket és munkát egyaránt megköszönte a Tatabánya Erőmű Kft. vezetése mindenkinek, aki eljött az első céges vacsorára, melyet december 16-án tartottak az impozáns Tulipános Házban. Az est egy kis videóval kezdődött, felidézve a 2022-es év néhány örömteli pillanatát.


Ezt követően a közel 100 fős vendégsereg nem csupán a kulináris örömöknek hódolhatott, hiszen a résztvevőket számtalan érdekes program szórakoztatta. A bőség- és csülöktál után egy kvízjáték is várt a munkatársakra, akik tortát és egyéb ajándékokat nyerhettek. Az izgalmakat tombola is fokozta: többek között Budapest Bár és Újévi koncertjegy, Libri könyvutalvány, Stop cukrászda vásárlási utalvány talált gazdára, a legszerencsésebb munkatárs pedig egy Nespresso kávéfőzőt vihetett haza.


Az est folyamán Párkányi Kolos illuzionista szórakoztatta a vendégeket. De nagy sikere volt a kaszinónak, a vállalkozó kedvűek pókerben, ruletten vagy a black jack asztalnál próbálhattak szerencsét. De a zenekedvelők és táncos lábúak sem maradtak DJ nélkül. A rendezvény éjfélig tartott, így akadt, aki az éjszakás műszakot megelőzően látogatott el a vacsorára, mások a délutános műszak után tértek be, de a kitűnő hangulat mindenkit egyformán magával ragadott.




Kevesebb